Riuf

Vino la cel mai mare eveniment educațional

DIN EUROPA DE SUD-EST

RIUF - The Romanian International University Fair, este locul unde vizitatorii pot să obțină informații reale despre studiul internațional, dar și cel din România, chiar de la reprezentanți ai universităților. De peste 14 ani, târgul creează o legatură directă între studenții români și mediul academic internațional, usurând admiterea la o universitate din România sau din afara țării!
Sursa preluata de pe : https://www.riuf.ro

Ce găsești la RIUF?

CONSILIERE GRATUITĂ

Știi că vrei să pleci la studii în străinătate, dar nu îți e clar care sunt pașii următori? Consilierii educaționali te așteaptă la RIUF, unde poți sta de vorba cu ei, ca să te ghideze apoi de-a lungul întregului proces de aplicare.

BURSE ȘI FINANȚĂRI

La RIUF poți afla informații despre fonduri de burse de peste 3.000.000 Euro, dar și despre surse alternative de finanțare pentru studenții români și internaționali. Reprezentanții universităților și consilierii educaționali îți pot oferi la eveniment informațiile de care ai nevoie.

UNIVERSITĂȚI DIN TOATA LUMEA

Peste 120 de expozanți unici te așteaptă în fiecare an la RIUF. Asta înseamnă universități de pe 4 continente și din peste 15 țări care ajung în România să îți ofere mai multe informații despre ce înseamnă să fii student internațional. Tot la RIUF te poți întâlni și cu cele mai apreciate universități din țară.

CONFERINȚE ȘI SEMINARII

RIUF YouForum este conferința care te ajută să afli ce carieră sau program de studiu ți se potrivește, înspirându-te de la peste 70 de invitați din domeniul IT, business, management, medicină, arte, sau televiziune. În același timp, în cadrul seminariilor, poți interacționa direct și cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate. Evenimentul vine în completarea RIUF-The Romanian International University Fair.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Enciclopedie