CEDA- Centrul pt Educație Antreprenorială și Asistentă în Afaceri

CEDA – este organizație non-guvernamentală (ONG), înregistrată la Ministerul Justiție al Republicii Moldova ca Asociație Obștească. Ceea ce distinge CEDA de societățile comerciale este faptul ca cea dintâi nu are ca scop principal obținerea de profit.
Este o asociație care sprijină reformele în educație, promovează antreprenoriatul, activitățile generatoare de venit ca temelie pentru formare profesională de calitate și educația pentru carieră, având drept țel formarea și valorificarea competențelor profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial.

La data de 20 decembrie 2019 s-a desfășurat Forumul Tinerilor Antreprenori care a întrunit peste 100 de tineri antreprenori din toată țara.
La eveniment au fost prezentate istoriile de succes ale tinerilor susținuți în cadrul proiectului „Activitatea de instruire în domeniul antreprenoriatului şi angajării în câmpul muncii” MEEETA, implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în perioada 2008-2019, cu suportul financiar acordat de Fundația Internațională ”Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein”.
Tinerii antreprenori au făcut schimb de bune practici și au discutat despre politici orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri și sporirea competitivității micilor afaceri.

Sursa preluata de pe : https://ceda.md

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Enciclopedie