Impactul lecturii la nivelul diverselor categorii de vârstă!



Pentru început, aș vrea să mulțumesc acestor persoane minunate pentru implicare în această " provocare " ce poartă denumirea " Cartea nu moare ". De la copii, până la adolescenți și maturi, cartea rămâne temelia de cunoaștere, iar o generație ce cunoaște cultura, va fi mereu capabilă la schimbări majore în bine. 

Lectura este evoluție, autocunoaștere, implicare, putere și succes. Lectura e evadare din cotidian, e o analiză a unor lumi paralele, dar actuale. Acuarelă și pastel, pensula fiind cugetul și inima noastră care combinând culorile, formează un peisaj sublim.

 Lectura și inteligența, e accesoriul pe care fiecare trebuie să-l purtăm cu entuziam. Într-un context controversat și schimbător, Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Chiar și virtual, nimic nu e la fel, să păstrăm conexiunile existente. 





















































 
























































 

Comentarii

  1. Ce bucata de educatie, o lectie pentru toti contemporani intemnintati într-o lume a evoluției. Cartea a devenit in ochii lor un obiect fara valoare, o tableta fara ecran tactil...minunat clip, minunat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Enciclopedie