Filme pentru toți ♥️

 
Singur acasă/ Home Alone/ Один Дома 








Singur acasă este un film nostalgic tradițional sărbătorilor de iarnă. În primele două părți, personajul principal este reprezentat de Kevin, un băiat extrem de inventiv și creativ. Acesta practic este uitat de două ori din greșeală de familia lui. Prima dată rămâne acasă întâmplător când familia trebuia să meargă în vacanță. În acest timp niște hoți plănuiau să jefuiască casele din cartierul respectiv, urmăriți cum Kevin le ține piept vitejește.
Al doilea film este reprezentat de pierderea lui Kevin în New York, părinții săi iresponsabili încurcă avionele.
Iar ultimul film schimba personajele și puțin povestea, dar în esență filmul este deasemenea traditional. 

Mic dejun pt tata / Breackfast for dad's / Завтрак у папы


Mic dejun cu tata este un film plăcut pe care îl poți viziona oricând cu familia, conține comedie, dragoste și bineînțeles o lecție importanta in viata.
Acțiunea filmului si desfășurarea acestuia este realizata de o fetita care este crescuta de o mama singura. Într-o zi ea plănuiește să-și întâlnească tatăl pe care nu l-a văzut niciodată. Urmăriți filmul pentru a vedea dacă reușește



Bunica nebună / Naughty Grandma / Бабушка лёгкого поведения






Un escroc înnăscut decide să se ascundă într-un azil de bătrân. Acesta s-a costumat într-o doamna drăguță bătrână care cochetează cu pretendenții bătrâni ramoliți. 


Prietenul meu înger / My boyfriend angel / Мой парень ангел 


Un film rusesc despre o studentă, Alexandra care cade de la fereastră camerei sale și este salvată de un bărbat care nu știe nimic despre cum să se comporte ca un om, pretinde că este un înger și-l cheamă Seraphim. Acesta este invitat în casă și servit cu ceai, în timp ce vorbesc Alexandra realizează că nu e normal, vorbește niște lucruri aleatorii care atunci nu aveau nicium sens, dar mai târziu realizează că sunt preziceri. Vă sugerez să-l vizionați pentru a urmări povestea celor 2.


Prinț de Crăciun / Принц на Раждество / A Christmas Price 
  
Lungmetrajul „A Christmas Prince“ este o comedie romantică, având în rolurile principale pe Rose McIver şi Ben Lamb. Filmul spune povestea unui reporter care merge, sub acoperire, la palatului unui prinţ pentru a descoperi secrete din viaţa acestuia. Tânăra ajunge să facă parte dintr-o adevărată intrigă regală şi sfârşeşte prin a trăi dragostea vieţii sale. Acţiunea filmului se petrece într-o ţară imaginară, Aldovia, condusă de o monarhie. 
Pentru crearea atmosferei de poveste, producătorii filmului „Un prinţ de Crăciun“, au ales mai multe monumente istorice celebre din România şi anume: Castelul Peleş, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional Cotroceni, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila (UMF) şi Aeroportul Aurel Vlaicu.


Cabina de săruturi / The kissing booth / Бутка поцелуев 



Kissing both reprezintă o provocare licceană, aceasta consta în sărutarea unei persoane necunoscute, amândoi veți fi legați la ochi și veți descoperi la final pe cine ați sărutat cu adevărat. Ce poveste urmărește filmul? Elle este o fată, prietenul ei cel mai bun este un băiat pe nume Lee pe care-l cunoaște de la grădiniță. Acesta are un frate arătos de care Elle se îndrăgostește. Primul film urmărește lupta fraților pentru Elle, iar al doilea film despre încercarea lui Elle de a-și menține relația

3 metri deasupra cerului / 3 метра над уровнем неба / Three metres above the sky



3 metri deasupra cerului este un film emotionant de dragoste. Acesta urmărește povestea unei fete, Babi, cel mai mare copil al unei familii înstărite. La o petrecere neașteptată aceasta întâlnește un baiat motociclist rebel poreclit "H", de la Hugo. Între aceștia se înfiripă o poveste de dragoste. Urmăriți filmul pentru a vedea intreaga poveste de dragoste


O stea s a născut / The star is born / Звезда роделась




spune povestea unui cantaret de muzica country, Jack, interpretat de Bradley Cooper, aflat la apogeul carierei sale, care insa se confrunta cu o pacatoasa dependenta de alcool. Intr-una din serile ce urmeaza unui concert, el ajunge intr-un bar unde o aude cantand pe Ally, interpretata de Lady Gaga


Cu iubire Rossy / Love Rossy / Любовь Рози




În mijlocul acțiunii este o fată numită Rosie, care vrea să plece la Boston cu cel mai bun prieten al ei, Alex, să studieze Hotel Managementul, dar lucrurile nu merg cum a plănuit ea. Înainte de banchetul din clasa a 12-a, ea face multe greșeli, iar la sfârșit ajunge gravidă și decide să nu mai plece la Boston până când, nu se naște copilul ei. Dar lucrurile nu sunt cum credeți voi.

Înainte să te cunosc / Me before you / До как встречи с тобой




Filmul este frumos, si prezinta povestea emotionanta si tragica dintre doua personaje aparent nepotrivite la inceput. filmul prezinta cat de dura poate fi viata, cand aceasta se schimba la 180 de grade, fata de cum ai trait pana atunci, si cat d emult inseamna sa nu renunti.


Invincibilii / Intouchables


Cand Driss, un negru francez, a iesit din inchisoare acesta a plănuit să mearga la un job la care sigur va fi refuzat, refuzul i-ar oferi privilejul șomajului și sa primească niste bani pentru familia sa numeroasa. Surprinzător acesta primeste jobul respectiv, acesta consta în a avea grija de un bogat imobilizat intr-un scaun cu rotile, fiind paralizat de la gat in jos, numit Phelippe. Acțiunea ne învață o lecție foarte importantă și anume că nu contează cum esti sau ce esti, mereu va exista un suflet de om care sa-ti fie alaturi la bine si la greu.

Regina Diana / Queen Diana / Королева Диана


Filmul se concentrează pe ultimii doi ani din viaţa Prinţesei Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Prinţesa Diana (Naomi Watts) se simte singură şi nefericită. Trebuind totuşi să respecte regulile Casei Regale, dar mai ales pentru a trece peste durerea sufletească, ea se implică în diferite activităţi sociale şi caritabile.

Miracolul din celula 7 / Miracle in Cell No. 7 / Чудо в камере №7


Miracol în celula 7 este un film plin de emoție, care surprinde una dintre cele mai frumoase povești de iubire dintre un tată și o fiică. O legătură puternică care nu poate fi ruptă nici de distanță, nici de problemele de sănătate, nici de legislația autoritară din perioada respectivă din Turcia, nici de nimic. E o iubire de tată-fiică care rupe toate barierele societății.

Нерв / Nerv / Nerve



Un joc de Adevăr sau Provocare, dar fără Adevăr” este motto-ul Nerve, un joc gândit ca o platformă social media obscură, care îi obsedează pe liceenii new-yorkezi. În momentul în care te încumeți să intri în joc, ai două variante posibile: fie ești Jucător, ceea ce presupune că vei primi provocări de la o comunitate de Privitori contra unor sume de bani generoase virate direct în cont, fie ești Privitor, adică unul dintre cei care dau provocări și se amuză privind Jucătorii cum își riscă viețile încercând să le îndeplinească.

Sunt Gabriel / I'm Gabriel / Я Габриель


I am Gabriel este un film religios care il are ca personaj principal pe Gabriel, un inger trimis de Dumnezeu într-un oras plin de ghinion, lovit de seceta, de boli precum orbire, de păcate. În scurtul timp in care Gabriel a stat in acel oras a efectuat mai multe acte caritabile divine

Dumnezeu nu a murit / God s not dead / Бог не умер


God is not dead, un film emoționant religios al unui tânăr care vrea să îi arate peofesorului lui universitar că Dumnezeu există cu adevărat. Acesta își risca cursul la respectiva universitate daca nu il convingea. Cu timpul aceasta mișcare "god s not dead" a devenit un obiect de referință si a influentat multe persoana sa creada in Dumnezeu

Memoriile unei Gheise / Memoirs of a Geisha / Мемуары Геишй


Un film frumos si deosebit de interesant pentru noi europenii, care ne introduce in atmosfera exotica, uneori ciudata ca obiceiuri si mentalitati specifice, dar si dramatica a traditiilor specific triste a sortii rezervate de catre societatea japoneza a primei jumatati a secolului XX, tinerelor inca copile care spre nesansa lor nativa nu s-au nascut in familii care sa faca parte cel putin din clasa de mijloc a societatii.

Sfanta Judy / Saint Judy / Святая Джуди


Saint Judy este un film american de biografie regizat de Sean Hanish despre Judy Wood, un avocat care a schimbat legea privind acordarea de azil în Statele Unite pentru a salva viața femeilor. Îl joacă pe Michelle Monaghan și Alfred Molina. Molina servește ca producător executiv al filmului.



























Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Enciclopedie